Ons verhaal
Toen wij dit huis in 2015 voor het eerst bezochten, waren we verrast door de authentieke onderdelen, zoals de donkerbruine eiken trap en het donkere houten plafond. Zowel de locatie vlakbij het centrum als de aangename sfeer in de straat sprak ons aan.
Na de aankoop konden de verbouwingen beginnen want er moest heel wat gerenoveerd worden. De dakgoten, de elektriciteit, de leidingen, de trap naar de tweede verdieping, muren en vloeren.. het werd allemaal onder handen genomen.
De authenticiteit wilden we zoveel mogelijk bewaren maar we kozen er uiteindelijk toch voor om de steile trap naar de eerste verdieping te vervangen en het plafond in de woonkamer te schilderen zodat het geheel wat lichter werd.
De werken werden bemoeilijkt doordat niets in het huis recht is; de muren en vloeren bleken allemaal scheef en krom te zijn. Dit bracht ons bij de naam KROMBRUGGE.
We besloten om de eiken trap een tweede leven te schenken in het huis; de treden en bomen werden gebruikt om een eettafel, zitbank, nachtkastjes en een schemerlamp van te maken. Ook de voordeur met het  gietijzeren rooster werd in ere hersteld.
Kom zeker eens een kijkje nemen om te zien hoe ons huis achter de oude, saaie gevel tot leven is gekomen!
Graag een seintje op +32 472 94 58 67.